Hej, jeg er Adam, en certificeret facilitator i LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden.

Jeg er leder af et forskningsteam og lektor inden for kunstig intelligens og klinisk prognose. Jeg leder et team, der er integreret i det danske sundhedsvæsen med det formål at udvikle og anvende banebrydende maskinlæringsmetoder til kliniske formål. Dette er en yderst tværfaglig indsats, hvor holdarbejde, vision og innovation ikke blot skal være tomme ord. Da jeg begav mig ud på denne rejse, søgte jeg efter muligheder for at udvikle mine lederegenskaber. Det var sådan, jeg fandt LEGO® SERIOUS PLAY®-materialer og -metoden. Jeg fuldførte 'Enhanced Certification in the LEGO® SERIOUS PLAY® methodology' i juni, 2023.

Adam Hulman, MSc, PhD

LEGO® SERIOUS PLAY®

Lad LEGO®-klodserne og dine hænder sætte tankerne i gang, åbne dit sind og få dig ind i flow.

LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden blev designet  i 1990'erne for at styrke innovation og virksomhedsudvikling . Under vejledning af en trænet facilitator bygger deltagerne individuelt 3D-modeller ved hjælp af LEGO®-klodser, der danner grundlag for diskussioner. Under byggeprocessen reflekterer deltagerne over emnet og deler derefter deres modeller med de andre. De fleste deltagere  når en tilstand, hvor de er fuldt fokuserede og nysgerrige efter at høre betydningen af ​​hinandens modeller. Den legende tilgang  bidrager til øget engagement og skabelsen af ​​et trygt rum , hvor deltagerne åbner sig op, deler deres erfaringer og ideer. Metoden tilbyder dermed en anderledes måde at takle komplekse udfordringer i organisationer, og derigennem bringe mennesker tættere på hinanden og frigøre deres potentiale i samarbejde.

Forskningsperspektiv

LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden kan ikke kun hjælpe virksomheder og større organisationer, men også forskere og forskningsgrupper. De fleste akademiske forskere har en dyb viden inden for deres forskningsområder, men mindre fokus, interesse og dermed også træning i ledelse. LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden tilbyder en anderledes måde at diskutere fælles værdier, fælles mål og en vision for en gruppe eller endda for samarbejdspartnere, inden de begiver sig ud i et fælles projekt. Derudover kan man ikke undgå at lære hinanden meget bedre at kende under brug af metoden og dennes trygge rammer, hvilket er essentielt for at kunne arbejde i grupper - både i forhold til afstemning af forventninger og samarbejde. Begge disse aspekter bidrager til at omdanne grupper af mennesker, der blot arbejder inden for samme emne på samme sted, til velfungerende teams.

Hvad tilbyder jeg?

Alle workshops foregår på baggrund af  et møde, hvor vi diskuterer konteksten  og formålet med begivenheden. Dette giver mig mulighed for at designe en workshop skræddersyet til klientens behov. De mest almindelige formål er:

men metoden er velegnet til at diskutere ethvert komplekst emne, hvor der ikke findes ét rigtigt svar, og hvor alle kan bidrage med input.

Under workshoppen faciliterer jeg processen ved at bruge LEGO® SERIOUS PLAY®-materialer og -metode. Deltagerne bruger officielle sæt, der inkluderer tusindvis af LEGO®-klodser, udviklet specielt til LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden. Efter en afholdt workshop deler jeg mine indsigter under et opfølgende møde, der illustreres med billeder af de modeller, deltagerne har bygget. 

Ansvarsfraskrivelse Jeg er ansat på fuld tid hos Steno Diabetes Center Aarhus & Aarhus Universitet, hvilket kan påvirke min fleksibilitet i forhold til at tilbyde workshops gennem mit private firma. Mine workshops, der tilbydes private klienter, må ikke have nogen interessekonflikt med min hovedrolle og opgaver som forsker.

Kontakt mig for en skræddersyet workshop eller yderligere information.
adam@hulman-consulting.dk